MADRUM I TROLDESTUEN

Ud over at passe børn har jeg også en ernæringsfaglig baggrund, og er uddannet kok, kostvejleder med speciale i børn og plantebaseret kost. Samt er jeg uddannet i madrometoden.

Det betyder ikke at der skal være ro omkring bordet, men at barnet har ro til at nyde og udforske maden. Lyst og mod til at smage nye råvare. Jeg elsker at være med til at danne de små, til at være nysgerrig på mad. 

Når vi presser barnet til at spise det, som vi syntes er det rigtige eller det sunde, øger vi også risikoen for kræsenhed, overspisning og underspisning. Når vi presser barnet er det sjællendt bevidst. Der kan være mange årsager, og ofte er vi slet ikke opmærksomme på det pres vi ligger. Det kan være frustration over at i ikke syntes barnet får nok grøtsager men måske kun vil spise hvid pasta.

Jeg kan hjælpe jer med at få struktur på måden i håndtere spisesituetionen hjemme hos jer. Kontakt mig for et forløb til mere Madro.

Et forløb i Madrum

Et forløb til mere Madro vil forløbe over