Velkommen til Troldestuen

-privat pasningsordning.

Mit navn er Elizabeth Ciotta Thomsen, og jeg vil glæde mig til at byde dig og dit barn velkommen både her på siden og i mit hjem.

Min fornemmeste opgave er :

  •  at skabe en rolig og tryg hverdag for de mindste. Det er vigtig med en god start på livet, med masser af omsorg og accept. Tryghed, trivsel og tilknytning er også nøgleord i min tilgang til en god start.
  •   at skabe aktiviteter, som børnene kan bruge fremadrettet. Noget så basalt som kost, der for mange kan være en kæmpe udfordring, er for mig en naturlig del af hverdagen, og børnene er en stor del af konceptet fra jord til bord.
  •  at børn i naturen, naturligvis er naturligt ;) - så udeliv vil også være et omdrejningspunkt i børnenes hverdag.

Lidt om mig og min familie

Jeg er født i 1977, mor til Mads, født i 2013 og er gift med hans far, Michael.


Vi har boet her i Birkum siden 2006, og vi elsker det. Vi har en dejlig grund, som vi kan boltre os på. Jeg er et meget socialt menneske og elsker at være sammen med familie og venner.

Ud over det dyrker jeg en masse motion, og arbejder som jumping fitness instruktør i min fritid.

Jeg er godkendt af Odense Kommune til at passe 5 børn.

Det er vigtigt for mig, at der er harmoni i gruppen, og god tid til alle. 

Jeg er uddannet kok og kostvejleder med speciale i børn og plantebaseret kost. Udover det, er  jeg uddannet i madrometoden, ved madroinstituttet og fungere også som vejleder til familier.


Jeg har arbejdet med børn siden 2016, og jeg elsker det.Indkøring

At blive passet af andre for første gang er en stor omvæltning for både barn og forældre. Det er derfor meget vigtigt for mig at det bliver i et tempo, hvor alle kan følge med, og alle er trygge.


Vi planlægger sammen hvordan opstartsforløbet skal være, som typisk tager ca.14 dage. Det skal dog nævnes at nogle har brug for længere tid, og så er det dét vi gør.  

 

Hvorfor vælge privat

 

Som privat passer planlægger jeg selv mine dage, og tilpasser aktiviterter ind i børnegruppen. Jeg skal ikke bruge en masse tid på at dokumentere, hvad jeg laver med børnene....den tid bruger jeg sammen med børnene i stedet. 

Jeg får besøg af en tilsynsførende fra Odense kommune som tjekker, at alle trives, udvikler sig korrekt og at alle forhold er i orden.

Hvis jeg observerer vanskeligheder hos et barn i forhold til udvikling eller andet, har jeg samme adgang til proffesionel hjælp, som en kommunal dagplejer har.

Du vælger selv hvor dit barn skal passes. Det er vigtig at finde en privat passer,  hvor du som forældre har den helt rigtige mavefornemmelse, når barnet bliver afleveret.

vi har selv valgt hinanden og det skaber en god tryghed.

I Troldestuen kan du allerede i graviditeten skrive dit barn op. 


Troldestuens dyreliv

I Troldestuen har vi dyr udenfor. Både dem vi selv har anskaffet os, men også det rige dyreliv på landet.

Vi leder efter krible krable dyr, og snakker om fugle i luften og fisk i vandet.

I perioder har vi grise som vi fordre og slagter sidst på året. Så elsker vi at fodre høns og hente æg.

Indenfor har vi ingen dyr

Rygning

Mit hjem og jeg er 100% røgfrit.