Velkommen til Troldestuen som er en privat pasningsordning.

Mit navn er Elizabeth Ciotta Thomsen, og jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen både her på siden og i mit hjem.

Min fornemmeste opgave er :

  •  at skabe en rolig og tryg hverdag for de mindste. Det er vigtig med en god start på livet, med masser af omsorg og accept. Tryghed, trivsel og tilknytning er også nøgleord i min tilgang til en god start.
  •   at skabe aktiviteter, som børnene kan bruge fremadrettet. Noget så basalt som kost, der for mange kan være en kæmpe udfordring, er for mig en naturlig del af hverdagen, og børnene er en stor del af konceptet fra jord til bord.
  •  at børn i naturen, naturligvis er naturligt ;) - så udeliv vil også være et omdrejningspunkt i børnenes hverdag.

Lidt om mig

Indkøring

At blive passet af andre for første gang er en stor omvæltning for både barn og forældre. Det er derfor meget vigtigt for mig at det bliver i et tempo, hvor alle kan følge med, og alle er trygge. Vi planlægger sammen hvordan opstartsforløbet skal være, som typisk tager ca.14 dage. 

 

 

Hvorfor vælge privat

 

En privat passer styrer selv sine dage, og er ikke underlagt en masse systemer. Som privat passer skal jeg ikke bruge en masse tid på at dokumentere, hvad jeg laver med børnene....den tid bruger jeg sammen med børnene i stedet.

Jeg får besøg af kommunen som tjekker, at alle har det godt, og at alle forhold er i orden.

Hvis jeg observerer vanskeligheder hos et barn i forhold til udvikling eller andet, har jeg samme adgang til proffesionel hjælp, som en kommunal dagplejer har.

Som privat passer er jeg mere fleksibel, vi har selv valgt hinanden og det skaber en god tryghed. 

Der kommer flere og flere private institutioner, dér er bare mere overskud. Normeringen i det offentlige bliver mere og mere presset, og den økonomiske støtte daler.

Vælger du en kommunal dagplejere, vil dit barn blive passet af en anden eller tredie person ved sygdom. Det hører til sjældenhederne at jeg bliver syg, men skulle det ske, er det måske meget godt at være hjemme hos mor, far eller en bedsteforældre...

Dyreliv

Troldestuens dyreliv


I Troldestuen har vi dyr udenfor. Både dem vi selv har anskaffet os, men også det rige dyreliv på landet.

Vi leder efter krible krable dyr, og snakker om fugle i luften og fisk i vandet.

I perioder har vi grise som vi fordre og slagter sidst på året. Så elsker vi at fodre høns og hente æg.

Indenfor har vi ingen dyr

Rygning

Mit hjem og jeg er 100% røgfrit.

Jeg er født i 1977, mor til Mads, født i 2013 og er gift med hans far, Michael.


Vi har boet her i Birkum siden 2006, og vi elsker det. Vi har en dejlig grund, som vi kan boltre os på. Jeg er et meget sosicialt menneske og elsker at være sammen med familie og vennerUd over det dyrker jeg en masse motion.

Jeg er godkendt af Odense Kommune til at passe 5 børn.

Det er vigtigt for mig, at der er harmoni i gruppen, og god tid til alle. 

Jeg er uddannet kok og kostvejleder med speciale i børn og vegansk kost. Udover det, er  jeg uddannet i madrometoden, ved madroinstituttet og fungere også som familiekonsulent i mere madro.


Jeg har arbejdet med børn de sidste 7 år, og jeg elsker det.


Det er skønt at have børn med i køkkenet, og det er en fornøjelse, når de forstår hvor maden kommer fra, hvilken farve de har osv.


Vi bruger meget tid på at smage og udforske, og får brugt alle sanserne.